Hema

hema-koffieWij hebben geen test voor u kunnen vinden waar de Hema in voorkomt. De testen die worden uitgevoerd zijn vaak gericht op supermarkten of op koffiespeciaalzaken waar u een kopje gaat drinken. Dat de Hema niet voorkomt in een test betekent natuurlijk niet direct dat de koffie die u daar kunt kopen niet goed is. In tegendeel, er zijn heel veel tevreden drinkers van de Hema koffie!

Veel tevreden klanten
De Hema heeft veel tevreden klanten als het gaat om hun koffie. Wij hebben de website van de Hema eens bekijken en de koffiebonen opgezocht. De lage prijs voor 1 kg bonen springt er direct uit. Daarnaast springen de enorm veel goede beoordelingen er ook uit. Op moment van schrijven, begin 2014, hebben de koffiebonen op de Hema site ruim 100 zeer positieve beoordelingen. Kortom, er zijn heel veel tevreden koffiedrinkers die de koffiebonen van de Hema gebruiken om lekkere koffie te maken thuis.

Bestel ze online, probeer het uit!
Wilt u de koffiebonen van de Hema ook uitproberen? Ontdek het gemak van online bestellen. De koffiebonen worden na de bestelling netjes bij u thuis bezorgd. Makkelijker kan haast niet!